Binnenspeeltuin ‘t Berenbos, Warandelaan 51a, 9230 Wetteren 0478/380437

Gegevens contactpersoon:

Voor het boeken van een zomerkamp hebben we de contactgegevens nodig van een volwassene die zal instaan voor de verdere afwerking en die de verantwoordelijkheid voor het deelnemende kind op zich zal nemen.

Uw naam:

Email:

Straat:

Nr:

Postcode:

Gemeente:

Telefoon:

Gegevens van het deelnemende kind:

Voor -en achternaam:

Geboortedatum:

Kies nu voor welke kampweek of kampdag u wenst te reserveren. Indien u meerdere weken of dagen wenst moet u dit formulier meermaals indienen, dat kan gewoon door terug te keren vanaf de bevestigingspagina

Een kampdag start steeds om 9 uur en eindigt om 17 uur, extra opvang buiten deze uren (vanaf 8 uur ’s morgens en tot 18 uur ’s avonds) kan bij de reservatie of later per email aangevraagd worden.

De kampweek wordt pas definitief geboekt na betaling van een voorschot van 30€, door het betalen van een voorschot verklaart u zich tevens akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden en met de regels van het kamp. Duid hier aan hoe u deze wenst te betalen:

Heeft u nog verdere opmerkingen of vragen:

Reservatie zomerkamp (kinderen 3 tot 8j) Vul hier de gevraagde velden in. Vergeet niet op het einde op de knop ‘verzenden’ te drukken zodat uw aanvraag naar ons doorgestuurd wordt !