Binnenspeeltuin ‘t Berenbos, Warandelaan 51a, 9230 Wetteren 0478/380437
Tot 2 jaar Voor de allerkleinsten tot 2 jaar, ook kruipertjes, is er een aparte softzone met o.a. ballenbadje, glijbaan, wippertjes, huisje en allerlei zachte elementen. Mama en papa kunnen gerust plaats nemen in de directe nabijheid zodat ze een oogje in het zeil kunnen houden. Tot en met 3 jaar De ‘knutselaars’ kunnen leuke constructies maken in de bouwzone met zachte blokken. In het grote ballenbad kunnen ze naar hartenlust rollebollen of een schuifaf tussen de kleurrijke balletjes maken. Voor de meer avontuur-lijke peuters en kleuters is er de funhouse met 3 verdiepingen, variërend in moeilijkheidsgraad. De speelkooi bevat talrijke hindernissen met onder meer carwash- rollen, doorkruiptunnels, een kruipbuis en als ‘top’-attractie een uitkijkkubus vanwaar de kids een leuk uitzicht hebben over ‘t Berenbos. Drie afzonderlijke minitrampolines zorgen ervoor dat de kleintjes niet onder de voet gelopen worden en dat ze tijdens de eerste sprongen begeleid kunnen worden.
4 tot 11 jaar Voor de groteren hebben we natuurlijk een aantal nog meer uitdagende attracties. De mega-funhouse biedt een brede waaier aan activiteiten met onder andere een dubbele regenboogglijbaan, een supersnelle buisglijbaan, een te gekke spiraalglijbaan, een doorkruipbuis met vensters op 6m hoogte, een supergroot ballenbad met kanonnen, twee avontuurlijke touwbruggen, glijballen, carwash-rollen, enz. De bouwers kunnen zich uitleven in de grote bouwzone met talrijke reuze-bouwstenen. Voor wat extra beweging en plezier kunnen de kids terrecht in onze rol-en bolzone. Op de twee grote trampolines kunnen ze zeker hun energie kwijt. Gekke bokkensprongen in veilige omstandigheden... Als allergrootste uitdaging hebben we gekozen voor een ‘spidertoren’ met 6 niveaus waarin de kids na wat moeite het bovenste uitkijkplateau bereiken.
Voor iedereen Voor jong en oud hebben we een ruim aanbod aan drankjes en hapjes. Aan de toog kunt u allerlei frisdranken, bieren, warme dranken, snoep en ijsjes afhalen alsook de lekkere bereidingen uit onze keuken bestellen. Er is voor elk wat wils: van chocomelk tot Trappistenbier, van pannenkoek tot huisbereide spaghetti of croque. Voor de begeleiders bieden wij bovendien enkele extras om de tijd wat te doden: satelliet-TV voor oa sportwedstrijden, een uitgebreid aanbod aan allerlei lectuur, een gratis WIFI-netwerk en een rokersruimte met zicht op de hele speeltuin.